Contact

Wij komen graag met je in contact om geheel vrijblijvend te vertellen wat onze visie en aanpak kan betekenen voor jouw organisatie!

Contact

Ons kantoor

Warmoezenierstraat 7, 2671ZP Naaldwijk

}

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

v

Kom in contact

info@silverant.nl
0174 – 209 008

Bel: 0174 – 209 008

We staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden

Kom in contact

Kan elke dienst afzonderlijk afgenomen worden?

De Silverant diensten zijn ingericht om zowel migraties als ook de continue bedrijfsvoering te ondersteunen.  Ze kunnen zowel individueel maar ook als set worden afgenomen. De diensten zorgen ervoor dat er vanuit de huidige omgeving een optimale situatie bereikt wordt en dat de nieuwe omgeving op continue basis naar tevredenheid blijft werken. 

Zijn de diensten van Silverant schaalbaar?

Alle diensten van Silverant zijn schaalbaar. Ons abonnementstarief is afhankelijk van het aantal werknemers bij jouw bedrijf dat gebruik maken van IT. 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Het abonnement kan per maand worden opgezegd. Wij geloven in de kwaliteit van onze diensten en hier zitten verder geen haken en ogen aan vast.

Zijn mijn gegevens veilig?

De beveiliging van jouw bedrijfsgegevens zijn bij ons altijd veilig. Kom meer te weten over onze strikte normen over beveiliging en privacy.

Gaat Silverant mee met IT ontwikkelingen op de markt?

Continu volgen wij de ontwikkeling op IT gebied. En zoeken wij samen met jou naar de beste IT oplossingen ter ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen.