Diensten

Onze experts zijn toegankelijke IT specialisten, kunnen op elk niveau communiceren en begrijpen uw bedrijfsdoelstellingen

IT Afdeling

Een IT-omgeving met ondersteuning en advies op elk niveau van uw organisatie

IT Manager

Strategie bepaling, aansturing en adviezen voor de digitale omgeving

IT Ondersteuner

Directe en professionele ondersteuning voor al uw IT vragen en problemen

IT Beheerder

Het centrale aanspreekpunt voor alle IT-leveranciers voor alle systemen

Project Manager

Samen worden plannen gemaakt en uitgevoerd voor de beste resultaten.

Neem contact op

Waarom Silverant?

Onze experts zijn toegankelijke IT specialisten, kunnen op elk niveau communiceren en begrijpen uw bedrijfsdoelstellingen. We geven pragmatisch advies op elk niveau dat is afgestemd op uw specifieke behoeften, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.  

Wij draaien niet in een kringetje of sturen u van het kastje naar de muur. We begeleiden u van A tot Z. Vanaf het initiële contact tot de uiteindelijke implementatie zijn wij uw partner. Wij zorgen voor een soepele transitie en helpen u eventuele obstakels te overwinnen. 

Met Silverant heeft u één aanspreekpunt voor al uw IT-behoeften. We nemen de regie op het gebied van digitalisering, coördineren tussen alle betrokkenen en zorgen ervoor dat de transitie succesvol wordt uitgevoerd. Maar hier stopt het niet, we zijn de stabiele factor in een continue veranderende omgeving en zorgen ervoor dat uw IT-omgeving niet alleen vandaag maar ook in de toekomst optimaal blijft functioneren. 

Hoe kunnen we dit mogelijk maken?

Uw eigen IT-Afdeling

Dit is de meest geïntegreerde en volledige dienst die we u kunnen bieden en zorgt voor een perfect werkende IT-omgeving, altijd goede ondersteuning en advies op elke niveau in uw organisatie.

Uw eigen IT Ondersteuner

Via deze dienst krijg u directe en professionele ondersteuning voor al uw IT vragen en problemen. Hierdoor blijft uw team productief en tevreden. De IT Ondersteuner is als rechterhand van de IT Manager op de hoogte van alles wat er speelt en heeft inzicht in alle contracten en middelen.

Uw eigen Project Manager

Samen met alle betrokkenen worden plannen gemaakt en uitgevoerd om de gewenste resultaten te behalen. De Project Manager zorgt ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan, bewaakt de voortgang en coördineert alle activiteiten.

Uw eigen IT Manager

Samen met uw IT Manager bepaalt u de strategie en prioriteiten. De IT Manager zorgt ervoor dat alles op het gebied van IT goed geregeld is en stuurt alle partijen aan. De IT Manager staat u altijd bij met professionele adviezen en maakt voorstellen die begrijpelijk zijn om de digitale omgeving te verbeteren.

Uw eigen IT Beheerder

Door een continue monitoring en onderhoud van uw systemen en apps kunnen topprestaties gegarandeerd worden. Dit moet echter niet alleen voor enkele systemen gelden maar voor alle systemen. Daarom is de IT Beheerder het centrale aanspreekpunt voor alle IT leveranciers en daarmee de spin in het web van uw digitale omgeving.

Onderstaande dienst zorgt ervoor dat vanuit een bestaande situatie de optimale situatie wordt bereikt en zijn daarmee niet continue.  

APK voor IT

Om een helder vertrekpunt te hebben starten we altijd met een inventarisatie. Dit is een grondige Quick Scan van uw huidige IT landschap, het brengt alle digitale aspecten in kaart en identificeert de optimalisatiemogelijkheden.

Neem contact op

Warmoezenierstraat 7, 2671 ZP Naaldwijk

0174 - 209 008

info@silverant.nl