IT Afdeling

Dit is de meest geïntegreerde en volledige dienst die wij u kunnen bieden, en zorgt voor een perfect werkende IT-omgeving

IT Manager

Strategie bepaling, aansturing en adviezen voor de digitale omgeving

IT Ondersteuner

Directe en professionele ondersteuning voor al uw IT vragen en problemen

IT Beheerder

Het centrale aanspreekpunt voor alle IT-leveranciers voor alle systemen

Neem contact op

De IT Afdeling

Dit is de meest geïntegreerde en volledige dienst die wij u kunnen bieden, en zorgt voor een perfect werkende IT-omgeving. Bij ons krijgt u altijd hoogwaardige ondersteuning en advies op elk niveau binnen uw organisatie. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kerntaken door alle IT-zaken uit handen te nemen. Onze diensten passen naadloos in elkaar en bieden een solide fundering voor uw bedrijf.

Wat doet de IT Afdeling?

Eigen IT Manager

Uw strategische partner die met u samenwerkt aan de IT-visie en uitvoering.

Eigen IT Ondersteuner

Biedt onmiddellijke ondersteuning voor alle IT-gerelateerde vragen om uw team efficiënt en productief te houden.

Eigen IT Beheerder

Verantwoordelijk voor het continue onderhoud en monitoring van uw systemen om optimale prestaties te waarborgen.

Optie: Eigen Project Manager

Coördineert en beheert alle projecten om consistentie en tijdige levering te garanderen.

IT Manager

De IT Manager bij Silverant doet meer dan alleen technisch beheer. Zoals het plannen en implementeren IT-oplossingen die belangrijk zijn voor de groei van uw organisatie. Onze IT Managers maken ingewikkelde technologische problemen begrijpelijk en zorgen dat uw IT-infrastructuur nu en in de toekomst goed werkt.

Project Manager

De project manager kan optioneel toegevoegd worden aan de overige diensten die vallen binnen de IT afdeling. De projectmanager draagt zorg voor het managen, begeleiden, aansturen en bewaken van het hele project.

IT Ondersteuner

De IT-ondersteuner is de helpdesk voor eindgebruikers en biedt snelle oplossingen voor problemen. Deze rol is onmisbaar om de dagelijkse processen goed te laten verlopen en probleemloze ervaring voor gebruikers te garanderen.

IT Beheerder

De IT-beheerder is essentieel voor de betrouwbaarheid en prestaties van uw IT-systemen. Door voortdurend te monitoren en proactief onderhoud uit te voeren, zorgen we ervoor dat alles soepel blijft draaien. Dit gaat verder dan losse systemen en omvat de hele IT-omgeving. De IT-beheerder is het aanspreekpunt voor al uw IT-zaken en coördineert tussen verschillende leveranciers en diensten

Neem contact op

Warmoezenierstraat 7, 2671 ZP Naaldwijk

0174 - 209 008

info@silverant.nl