IT Ondersteuner

De IT Ondersteuner: Uitvoerend en spil van succes

Neem contact op

De IT Ondersteuner

De IT Ondersteuner bij Silverant functioneert als de technische helpdesk voor eindgebruikers en biedt snelle oplossingen voor​ problemen. Deze rol is cruciaal voor het handhaven van de dagelijkse IT-operaties en het verzekeren van een soepele technologische ervaring voor alle gebruikers binnen de organisatie.

Wat doet de IT Ondersteuner?

De IT Ondersteuner bij Silverant biedt directe en professionele ondersteuning voor al uw IT-vragen en problemen, waardoor uw team productief en tevreden blijft. Als rechterhand van de IT Manager is deze professional altijd op de hoogte van de nieuwste IT-ontwikkelingen en speelt een sleutelrol in het beheer van IT-middelen en contracten.

Coördineren, ondersteunen en afhandelen van dagelijkse IT incidenten

Betreft zowel de SPOC (helpdesk) alsook de afhandeling (incident management)

Verantwoordelijk voor tactische / operationele applicatie uitdagingen en het beleggen bij de juiste interne beheerders / contactpersonen

Helpdesk functioneert als vraagbaak voor eindgebruikers en waar mogelijk de (eerste) oplosser van (applicatie) problemen

Inzet op basis van een fair use policy

Oplossingsgericht

Als Single Point of Contact (SPOC) fungeren wij als de eerste lijn van ondersteuning voor eindgebruikers, terwijl we tegelijkertijd incidenten beheren met behulp van effectief incidentmanagement. 
s

Troubleshooter

We zijn verantwoordelijk voor het tactisch en operationeel aanpakken van applicatie-uitdagingen. We coördineren met de juiste beheerders en contactpersonen om snel en effectief oplossingen te bieden.
i

Administratie

Het bijhouden van een nauwkeurige administratie is essentieel voor het beheren van IT-processen en -incidenten. We zorgen ervoor dat alle benodigde documentatie up-to-date is, waardoor we in staat zijn om snel in te grijpen en toekomstige uitdagingen te anticiperen.

Communicatie

Communicatie is de sleutel tot ons succes. We luisteren actief naar de behoeften van onze gebruikers, detecteren verborgen problemen en streven naar een betrokken en ondersteunende werkomgeving.

Neem contact op

Warmoezenierstraat 7, 2671 ZP Naaldwijk

0174 - 209 008

info@silverant.nl