Onze werkwijze

De werkwijze van Silverant is gebaseerd op een, in eigen huis ontwikkeld model, genaamd het IT Huis.

Waarom Silverant?

De werkwijze van Silverant is gebaseerd om een model ontwikkeld in eigen huis genaamd het IT huis. Het IT-Huis bestaat uit vijf bouwstenen die de elementen vormen van een IT omgeving. Bij de ontwikkeling van het model is gezocht naar een aansprekend voorbeeld. Dit is het huis geworden omdat de onderdelen van een huis lijken op de onderdelen van een IT omgeving. Het gaat hierbij om de volgende onderdelen: 

De schoorsteen

De schoorsteen van het huis moet roken (IT moet wat opleveren) en is in het IT-Huis vertaald naar de Sturing bouwsteen en bevat onderwerpen als management, strategie en organisatie.

De kamers

Vervolgens zijn er de kamers elk met hun eigen specifieke functie welke in het IT-Huis vertaald zijn naar de functionaliteit. Dit omvat alle systemen en applicaties van een IT landschap.

Het dak

Het dak moet het huis drooghouden en is in het IT-Huis vertaald naar de processen. Dit beslaat zowel de business als IT de processen en werkwijze.

De deur

Dan is er de deur die toegang geeft tot het huis en deze ‘ontsluit’ (wat gaat erin en eruit). Dit wordt vertaald naar informatie en bevat de integrale informatieverwerking en -voorziening.

Het fundament

Tenslotte is er het fundament waar het huis op is gebouwd en haar stabiliteit geeft. Dit wordt vertaald naar techniek en beslaat de infrastructuur van een IT omgeving.

Als Silverant werken we volgens 5 stappen

Inventariseren

Bepalen wat er staat en wat er moet veranderen

Tekenen

Ontwerpen en bepalen van de nieuwe IT omgeving

Bouwen

Neerzetten en configureren van de nieuwe IT omgeving

Verhuizen

Overzetten van alle onderdelen naar de nieuwe IT omgeving

Wonen

Onderhouden en verbeteren van de nieuwe IT omgeving

Neem contact op

Warmoezenierstraat 7, 2671 ZP Naaldwijk

0174 - 209 008

info@silverant.nl