070 2083030 info@silverant.nl

Dit is ons verhaal

Het leven van MKB’ers verbeteren met de beste IT. Dat is sinds 2019 de missie van Silverant. Het bleek alleen moeilijker dan gedacht. Ondernemers zijn druk en automatisering krijgt zelden de aandacht die het verdient.
Terwijl het zo belangrijk is, want:

   7 op de 10 hacks bij MKB’ers kan voorkomen worden.
   Het verlies aan productiviteit door slecht IT gebruik is groot
   Privacy bedreigingen en datalekken zijn aan de orde van de dag.

Richt u op uw core business

Voor veel IT bedrijven zijn MKB’ers niet interessant. Ze verdienen veel meer bij grote organisaties en multinationals. De ondernemers zelf hebben vaak te weinig kennis en ervaring om IT optimaal in te zetten. Maar hoe verandert u dat?

De beste IT bereikbaar voor iedereen

We kregen een idee. Stel u voor dat ondernemers van dezelfde IT kennis kunnen profiteren als grote bedrijven en dat voor een vast laag maandbedrag per maand? Silverant was geboren.

We begonnen met een kleine club gemotiveerde MKB’ers. En het begin was uitdagend, want hoe houden wij IT betaalbaar voor iedereen? Ook daar bedachten we wat op: met IT Managers op afstand. Het bleek het keerpunt.

Onderneem succesvoller

Tegenwoordig is Silverant zeer bekend op het gebied van Remote IT Management. Met onze kennis en ervaring onderneemt u succesvoller, kan u zich volledig richten op uw core business, bespaart u op licentiekosten en voldoet u aan de strengste security- en privacy-eisen. Sinds het begin zijn er veel zaken veranderd maar onze missie bleef hetzelfde. Wij verbeteren uw leven met de beste IT. En dat vanaf € 75,- per maand. Mogen wij u ook helpen?

Voor slechts € 75,-  p/m

Word klant en profiteer direct van deze voordelen

   Krijg zekerheid
   Bespaar tijd en geld
   Bepaal de juiste koers

   Beveilig essentiële data
   Laat ervaren IT Managers voor u werken
   Reageer direct op kansen en bedreigingen

En lig nooit meer wakker van mijn IT