Project Manager

Als IT Projectmanager wordt er een cruciale rol ingenomen in het leiden van de digitale transformatie van de organisatie

Neem contact op

De Project Manager

Samen met alle betrokkenen worden plannen gemaakt en uitgevoerd om de gewenste resultaten te behalen. De Project Manager zorgt ervoor dat alle neuzen in dezelfde richting staan, bewaakt de voortgang en coördineert alle activiteiten.

Wat doet de

Project Manager?

Als IT Projectmanager wordt er een cruciale rol ingenomen in het leiden van de digitale transformatie van de organisatie. Elk facet van het project wordt zorgvuldig beheerd om een vlotte implementatie van de nieuwe IT omgeving te verzekeren.

Inventarisatie van de huidige omgeving en noodzakelijke verbeteringen (APK voor IT)

Managen van het ontwerp en selectie van de nieuwe IT omgeving

Begeleiden van het uitrollen van de nieuwe IT omgeving

Aansturen van het overzetten van alle onderdelen naar de nieuwe IT omgeving

Wat levert de IT Projectmanager?

Management

De IT Projectmanager is actief bij het bepalen van de projectomvang, het samenstellen van een bekwaam projectteam en het ontwikkelen van een gedetailleerd ontwerp dat naadloos aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen.

Bewaking

De IT Projectmanager is verantwoordelijk voor het opstellen en bijwerken van het projectplan gedurende het hele project, inclusief het identificeren en beheren van risico’s, het vaststellen van mijlpalen en het bewaken van de voortgang om ervoor te zorgen dat het project op schema blijft en binnen het budget wordt afgerond.

Begeleiding

De IT Projectmanager plant de implementatie, coördineert de testfasen en verzorgt de trainingen om een soepele overgang naar de nieuwe systemen te verzekeren.

Aansturing

De IT Projectmanager zorgt voor een zorgvuldige planning en coördineert zodat het proces gestroomlijnd verloopt met minimale verstoring van de bedrijfsactiviteiten.

Neem contact op

Warmoezenierstraat 7, 2671 ZP Naaldwijk

0174 - 209 008

info@silverant.nl