070 2083030 info@silverant.nl
Selecteer een pagina

De Remote IT Manager

De Remote IT manager van Silverant zet zich in voor kleine(re) organisaties om IT professioneel te managen. Dit doen wij zonder langdurige of dure contracten. Uit ervaring weten wij dat de grootste IT behoeften van het MKB bestaan uit goed functionerende mail, telefonie, dataopslag, (digitale) werkplekken en eenvoudig strategisch advies. Wij zetten dan ook graag onze deskundigheid in om deze IT behoeften te managen. Wij leveren op maat gemaakte branche specifieke strategieën. Hierdoor bent u niet te veel geld en tijd kwijt aan dure adviesbureaus en weet u precies wat u moet doen om uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Het maximale uit uw IT halen?

Onze klanten willen maximaal resultaat halen uit IT maar missen de expertise om dit te doen. Heeft u ook behoefte aan een IT manager maar is uw organisatie te klein om deze in dienst te nemen? Dan kunt u nu beschikken over een Remote IT manager. Dit betekent dat u een deskundige IT manager in uw organisatie krijgt zonder deze in dienst te nemen.

Oplossingsgericht

Uw persoonlijke Remote IT manager zorgt ervoor dat uw kantooromgeving wordt geautomatiseerd en ontzorgd. Silverant begeleidt uw organisatie naar een moderne en volledig gestandaardiseerde Cloudomgeving. Na de transitie regisseren wij uw Cloudomgeving. Dit betekent dat zodra uw medewerkers problemen ervaren deze eenvoudig en snel bij ons kunnen worden gemeld. U krijgt bij ons één loket voor al uw vragen en deze worden opgelost zonder te worden doorverwezen. Uw persoonlijke Remote IT manager neemt ook periodiek contact met u op om strategisch advies te leveren afgestemd op uw huidige situatie en doelstellingen.

Inzichtelijk

Onze Remote IT managers zijn zeer deskundig en kunnen in korte tijd uw belangrijkste processen in kaart brengen. Dit doen wij met behulp van het concept van ‘Het IT-Huis’. Een uiterst betrouwbare methode om al uw IT systemen en software inzichtelijk te maken. Hierdoor krijgt u inzicht in uw IT omgeving en al uw lopende contracten. Wel zo handig als u grip wilt op al uw IT kosten. Bij Silverant zijn we dan ook gericht op het boeken van resultaat voor onze klanten. Hierbij leveren wij altijd oplossingen op maat.

Altijd up-to-date

Uw Remote IT manager is een ervaren IT specialist die op hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van IT. Hierdoor zorgt uw persoonlijke adviseur dat u altijd gebruikt maakt van de laatste updates. Met zijn expertise bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan actuele wet- en regelgeving. Denk hierbij aan het correct verwerken van data en het voldoen aan AVG-privacyregels.

Advies

Uw persoonlijke Remote IT manager is sparringpartner voor al uw strategische en tactische IT uitdagingen en levert onafhankelijk advies. De Remote IT manager gebruikt zijn expertise om al uw IT systemen te optimaliseren en te beveiligen. Hierdoor krijgt uw organisatie de meest geschikte oplossingen zonder dat u te veel betaalt. Door te weinig kennis of verkeerd advies worden ondernemers vaak verleid om dure systemen of applicaties te kopen die niet aansluiten bij of te groot zijn voor de organisatie. Automatiseer daarom slim met Silverant.

Regie

Door regie te voeren over uw IT processen krijgt u uw (digitale) werkplekken en kantooromgeving geautomatiseerd en op orde. Wel zo efficiënt als u wilt dat alle systemen een bijdrage leveren om het beste in uw organisatie naar boven te halen. Deze gerichte aanpak is afgestemd op uw bedrijf en doelstellingen. Dit is een doorlopend proces waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Wij beheren ook uw contracten zodat u nooit meer te veel betaald voor licenties, software en apparatuur.

Maak een afspraak

De Remote IT manager van Silverant zorgt voor probleemloos draaiende IT in uw bedrijf. Meestal wordt er een Cloudomgeving ontworpen naar de huidige situatie van uw bedrijf. Uw persoonlijke Remote IT manager voorziet u ook van strategisch advies waardoor IT in uw organisatie toekomstbestendig zal zijn. Wij begeleiden u graag naar een stabiele en veilige IT omgeving. Maak een afspraak met één van onze Remote IT managers om de mogelijkheden te bespreken.